Almanac X Alcron Prague

Štěpánská 40/623
11000 Praha 1, Česká republika
Tel: +420 222 820 079
URL: http://www.almanachotels.com/praguex
Facebook: https://www.facebook.com/AlmanacXAlcronPrague
Kontaktní osoba: Daniel Dlouhý
Logo Almanac X Alcron Prague
Hotel
Praha 1
Hlavní pracovní poměr
dle domluvy
Čeština
Nástup: 1.11. 2024

Máš jedinečnou příležitost být u přeměny Alcronu a realizování nového kulinářského konceptu moderní středoevropské kuchyně s "plant-forward" a "minimal waste" přístupem pod taktovkou Executive Chefa Josefa Křížka a Head Chefa Richarda Bielika.

Pojď napsat novou kapitolu do evropské kulinářské knihy a buď u toho, jak se fénix zvedá z popela a Almanac X Alcron Prague se vrací na špičku gastromapy Evropy.

Hledáme Chef de Partie na sekci masa a omáček, který nám v tom pomůže. 

Co tě čeká

Různorodá práce v hotelovém provozu - business lunch a obědové menu v al a carte restauraci, příprava jídla pro kolegy na kantýnu, příprava bufetů na akce, barového menu atd.12 hodinové směny, práce o víkendech, státních svátcích atd.Týmová práce, ale na konkrétní sekci budeš sám.Dodržování HACCP pravidel.Zodpovědnost za sekci masa a omáček, včetně tréninku juniornějších kolegů a studentů.

Co bychom u tebe rádi viděli

Nadšení, zájem, flexibilitu, týmovost, pozitivní naladění, touhu se učit.Zkušenost nejméně 1-2 roky v profesionální kuchyni v hotelovém nebo fine dining/casual fine dining prostředí.Alespoň základy angličtiny.

Co ti nabízíme

Férovou mzdu podle zkušeností, vše na výplatní pásce a podle smlouvy a pravidelný výplatní termín, smlouvu dáváme na neurčito.Ikonický 5* hotel s tradicí od roku 1932 v “novém kabátě” jen pár kroků od Václavského náměstí.Jsme rodinná firma a máme další 2 hotely ve Vídni a Barceloně, portfolio hotelů plánujeme rozšiřovat. Majitele pravidelně vídáme a nepotrpíme si na hierarchie.Zaměstnaneckou kantýnu zdarma během směny.Uniformu a péči o ni, příspěvek na obuv.Slevu na ubytování v našich sesterských hotelích (Barcelona, Vídeň, Záhřeb).Slevu na bar, restauraci a kavárnu.Bonus za doporučení kolegy.Teambuildingy a akce.Zkušební noc pro 2 s F&B experience v našem hotelu.Příspěvek na Pluxee multi pass kartu.Příspěvek na penzijní/životní pojištění po půl roce.Příspěvek na lítačku po odpracovaném roce.Týden dovolené navíc po odpracovaném roce.

Budeme rádi, když nám dáš vědět a budeme se moci sejít.


ALMANAC X ALCRON PRAGUE ALCRON RESTAURANT ALCRON BAR ELIAS

Almanac X Alcron Prague

Almanac X Alcron Prague je lifestyle luxury hotel se zaměřením na "plant-forward" a "minimal waste" lokální kuchyni. Navazujeme na bohatou historii hotelu Alcron. Máme 204 pokojů, restauraci, bar, kavárnu a konferenční místnosti. Jsme autentičtí, srdeční, zajímáme se o dění kolem nás, nebojíme se jít neprošlapanou cestou a baví nás udržitelnost.
Inzerát Chef de Partie do legendárního Alcronu nebyl uložen do oblíbených. Přihlašte se prosím.
Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.