Rozšiřujeme náš tým, především na letní sezónu, ale nebráníme se ani dlouhodobé spolupráci!
Proč a koho hledáme?
Začátek spolupráce by byl ideálně od března.
Práce může být do budoucna i na krátký dlouhý týden (s kratším rozsahem hodin na den, nepreferujeme 12ti hodinové směny) a bude potřeba mít volné časové možnosti některé víkendy.
Vše je na domluvě, rádi se pobavíme o vašich možnostech.
Zakládáme si na kvalitě surovin i připravených pokrmů a pokud to máš nastavené stejně, jsme na dobré cestě.
V létě bychom se rádi rozšířili na předzahrádku, včetně kuchyně, pokud ti tedy nevadí vařit před lidmi a být u grilu, pokračujeme dál (Toto zatím plánujeme, uvidíme, jak to dopadne - posilu ale určitě potřebujeme)
Máme menu, které je stálé, ale mění se sezónně suroviny + se nebráníme různým akcím, kde je menu často jiné a může být i zajímavou výzvou.
U nás se určitě nudit nebudeš, už vůbec ne s našimi super kolegy.
Chceme člověka se základní praxí z provozu, důležité je mít chuť a drive se dále zlepšovat, chtít se učit a aktivně se zapojovat.
Výhodou bude, pokud budete umět:
Jakékoliv další znalosti z gastra, které nám všem třeba rozšíří obzory
- U nás má každý slovo, všechny nápady se berou v potaz
- nabízíme stabilní pozici s vizí do budoucna
- fér jednání, fér ohodnocení, dýška, produkty za nákladové ceny, slevy
- je to klišé každého inzerátu, ale já si stojím za tím, že jsme skvělý tým (co si upřímně řekne, když zrovna není skvělým týmem)
- pravidelné týmové posezení, školení (semináře, ochutnávky)
- náš šéfkuchař fakt skvěle vaří a je úžasný člověk, co ti předá super zkušenosti a znalosti
Těším se na pohovor!