Tým restaurace Zlatá Praha hledá mezi sebe nového kolegu/kolegyni na pozici Cukrář/ka, který se připojí k našemu týmu a bude s námi tvořit nezapomenutelné kulinářské zážitky pro naše hosty.
Pod vedením Maroše Jambora a Romany Zelinové budete pracovat s nejkvalitnějšími surovinami, naučíte se nové techniky a budete se podílet na tvorbě menu.
* Náplní práce bude příprava dezertů a cukrovinek, pečeme si vlastní pečivo.
* Celý tým úzce spolupracuje, aby dezerty ladily se zbytkem celého menu restaurace.
* Směny jsou pouze odpolední, 5 dní v týdnu (úterý až sobota), neděle a pondělí je restaurace zavřená a celý tým má volno.
* Zkušenosti na pozici alespoň 2 roky a aktivní zájem o oblast cukrařiny.
* Kreativní myšlení, proaktivní přístup, zájem o nové techniky, suroviny a trendy v oboru.
* Týmovost a schopnost pracovat pod tlakem.
* Důraz na detail, protože nejedeme množství, ale kvalitu.
* Možnost pracovat v novém luxusním hotelu s mezinárodní reputací
* Práci v menším týmu se zkušenými profesionály, kde můžete přispět vlastními zkušenostmi, ale také se hodně naučit.
* Restaurace je součástí hotelu Fairmont Golden Prague, budete tedy součástí luxusního hotelového řetězce.
* Více o naší firemní kultuře nebo benefitech najdete na našich kariérních stránkách.