Umíte vykouzlit skvělé základní koktejly, ale zároveň máte slabost i pro čepování piva? Pak hledáme právě vás!
V naší restauraci Greenhouse spojujeme svět mixologie s pivní kulturou a hledáme někoho, kdo se cítí stejně dobře při míchání koktejlů jako při čepování piva.
* Příprava základních koktejlů, kávy a práce za barem.
* Čepování piva, údržba vybavení.
* Péče o zákazníky, v případě potřeby základní obsluha přilehlých stolů okolo baru.
* Celková péče o prostory baru, udržování čistoty.
* Zkušenosti se základní mixologií.
* Zájem o čepování piva a chuť se v tom dále rozvíjet.
* Přátelskou veselou osobnost, která vytvoří za barem příjemnou atmosféru pro hosty.
* Znalost českého a anglického jazyka, oboje na komunikativní úrovni.
* Příjemné prostředí nově otevřené restaurace se zaměřením na českou kuchyni a kvalitní české pivo.
* Možnost rozvíjet se dál pod vedením jednoho z nejlepších výčepních - Igora Kolivoška.
* Směny krátký dlouhý týden.
* Zázemí mezinárodní hotelové značky Fairmont.
* Detaily o benefitech najdete na našich kariérních stránkách.