Rosmarina

Vltavanů
14300 Praha 4 - Modřany, Czech Republic
Tel: 606500775
URL: http://www.rosmarina.eu
Facebook: https://www.facebook.com/rosmarina.modrany/
Contact person: Alena Navrátilová
Logo Rosmarina
Restaurant
Praha 4 - Modřany
Brigáda, Sezonní práce
Start date per agreement

Hledáme nového člena do našeho týmu na pozici recepční sportovní recepce ve sportovním areálu Rosmarina v Praze 12 Modřanech. Tato pracovní pozice je ideální pro studenty nebo jednotlivce hledající brigádu v období od března do listopadu v odpoledních hodinách. Pokud máte zájem o práci v příjemném prostředí sportovního areálu, pak hledáme právě vás!

Job description

Přátelské přivítání návštěvníků a hostů sportovního areálu na recepci. Poskytování informací o službách, cenách a aktuálních akcích. Zajištění plynulé komunikace s návštěvníky a řešení jejich dotazů. Správa rezervací a evidenčních údajů. Spolupráce s ostatními členy týmu na zajištění optimálního chodu areálu.

Job requirements

Příjemné a komunikativní vystupování. Schopnost pracovat v týmu. Zkušenosti v oblasti recepce jsou vítány, ale nejsou podmínkou.

We offer

Práci v moderním a přátelském prostředí sportovního areálu. Pracovní dobu v odpoledních hodinách převážně ve všední dny.

Ad Recepční sportovní recepce has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.